Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Pensiunea Felix

1. Introducere

Bine ați venit la Pensiunea Felix! Acestea sunt termenii și condițiile care reglementează utilizarea serviciilor noastre de închiriere a camerelor. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a face o rezervare. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos.

2. Rezervări

2.1. Rezervările se pot face online pe site-ul nostru, telefonic sau prin e-mail. 2.2. Pentru a confirma o rezervare, este necesară furnizarea unor date de contact valabile. 2.3. Plata integrală a rezervării se face la check-in.

3. Anulări și Modificări

3.1. Anularea unei rezervări se poate face gratuit cu cel puțin 7 zile înainte de data check-in-ului. 3.2. Dacă anularea se face cu mai puțin de 7 zile înainte de check-in, poate fi percepută o taxă de anulare. 3.3. Modificările rezervărilor se vor face în funcție de disponibilitate și pot implica costuri suplimentare.

4. Check-in și Check-out

4.1. Check-in-ul se face începând cu ora 14:00. 4.2. Check-out-ul se face până la ora 12:00. 4.3. Late check-out-ul se poate acorda în funcție de disponibilitate și poate implica costuri suplimentare.

5. Utilizarea Camerelor

5.1. Camerele sunt destinate exclusiv pentru cazarea persoanelor care au efectuat rezervarea. 5.2. Este interzis fumatul în camere. Fumatul este permis doar în zonele desemnate. 5.3. Animalele de companie nu sunt permise în camere, cu excepția cazurilor în care există un acord prealabil cu administrația pensiunii.

6. Responsabilități și Daune

6.1. Oaspeții sunt responsabili pentru daunele cauzate bunurilor pensiunii. 6.2. Pensiunea Felix nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele personale lăsate nesupravegheate.

7. Politica de Confidențialitate

7.1. Toate informațiile personale colectate în timpul rezervării vor fi utilizate exclusiv în scopul prestării serviciilor de cazare și nu vor fi împărtășite cu terți fără consimțământul dumneavoastră.

8. Dispute și Reclamatii

8.1. Orice dispută care apare între Pensiunea Felix și oaspeți va fi soluționată pe cale amiabilă. 8.2. În cazul în care nu se poate ajunge la un acord, disputele vor fi soluționate în conformitate cu legile în vigoare din România.

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

9.1. Pensiunea Felix își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

10. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la:

  • Telefon: +40756943090
  • E-mail: cazare@felixpension.ro

Vă mulțumim că ați ales Pensiunea Felix! Ne dorim să aveți un sejur plăcut și relaxant.

Close
Close