Politica de returnare a banilor

Politica de Returnare a Banilor pentru Pensiunea Felix

1. Introducere

La Pensiunea Felix, ne străduim să oferim oaspeților noștri o experiență plăcută și fără probleme. Această politică de returnare a banilor explică condițiile și procedurile pentru returnarea sumelor plătite în anumite situații. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică înainte de a efectua o rezervare.

2. Anulări și Returnări

2.1. Anularea cu Cel Puțin 7 Zile Înainte de Check-in: Dacă anulați rezervarea cu cel puțin 7 zile înainte de data check-in-ului, veți primi o rambursare integrală a sumei plătite.

2.2. Anularea cu Mai Puțin de 7 Zile Înainte de Check-in: Dacă anulați rezervarea cu mai puțin de 7 zile înainte de check-in, suma plătită nu va fi returnată, cu excepția cazului în care se specifică altfel în cadrul unei oferte speciale sau promoții.

2.3. Neprezentare: În cazul neprezentării la check-in fără o anulare prealabilă, suma plătită nu va fi returnată.

3. Procedura de Returnare

3.1. Solicitarea Returnării: Pentru a solicita o returnare, vă rugăm să contactați recepția Pensiunii Felix prin telefon sau e-mail, furnizând detaliile rezervării dvs. și motivul anulării.

3.2. Procesarea Returnării: Odată ce solicitarea de returnare a fost aprobată, procesarea returnării poate dura până la 14 zile lucrătoare. Returnarea se va face prin aceeași metodă de plată utilizată la efectuarea rezervării.

3.3. Confirmarea Returnării: Veți primi o confirmare prin e-mail odată ce returnarea a fost procesată.

4. Excepții și Circumstanțe Speciale

4.1. Situații de Urgență: În cazuri de urgență, cum ar fi probleme medicale sau evenimente neprevăzute, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Vom evalua fiecare situație individual și vom încerca să găsim o soluție care să vă fie favorabilă.

4.2. Ofertă Specială și Promoții: Politica de returnare a banilor pentru oferte speciale și promoții poate varia. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile specifice fiecărei oferte înainte de a face o rezervare.

5. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de returnare a banilor, vă rugăm să ne contactați la:

  • Telefon: +40756943090
  • E-mail: cazare@felixpension.ro

Vă mulțumim pentru încrederea acordată Pensiunii Felix! Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută și fără griji.

Close
Close